Personligare än hotell, lyxigare än hemma. Vi hjälper till med extra guldkant om ni vill. Ni kommer inte sakna något här – särskilt inte vardagen.

 
 

Området har 4 säsongsöppna pooler och en kiosk med enklare mat och dryck. Några minuter bort med bil finns affär, restauranger och aktiviteter. Ett brett utbud av ytterligare service finns också att tillgå och bokas direkt via receptionen.

 

bad & poolhäng

För de badsugna finns 4 säsongsöppna, härliga pooler att välja mellan. Och förutsättningarna är goda för att spendera mycket tid vid poolkanten. Bredvid infinitypoolen ligger vår kiosk som hjälper er hålla batterierna laddade med drycker, snacks, glass och rätter från menyn.

Boka nu >>

Bil.jpg

FÖRBOKA HYRBIL

Med en hyrbil får du ut mer av din semester och vistelse. Med Quartiers förmånliga hyrbilspaket i samarbete med 1rentacar är det både enklare och billigare att hyra bil.

Läs mer >>

det lilla extra

Privatchaufför eller egen kock? Någon annan som tar tvätten medan ni får massage och ansiktsbehandling? Vad behöver ni för att sätta guldkant på tillvaron? Quartiers erbjuder ett brett urval av service och tilläggstjänster för att toppa semestern ytterligare.

Boka nu >>