Välj mellan två eller tre sovrum. Våra 3:or har två uteplatser och för 2:orna kan ni välja mellan två mindre eller en lite större uteplats. Vad passar er bäst?

 

OCEANVIEW

Välplanerade tvårumslägenheter med två sovrum. Alla lägenheter har en stor härlig uteplats med havsutsikt, där alla får plats att umgås tillsammans.  Finns på botten- och mellanplan.

Läs mer om Oceanview >>

Boka nu >>

Torleif-9607.jpg

OCEANVIEW CORNER

Rymliga hörnlägenheter med två eller tre sovrum. Väl tilltagna uteplatser på två sidor ger utrymme för både umgänge och enskild tid. Finns på botten- och mellanplan. Havsutsikt.

Läs mer om Oceanview Corner >>

Boka nu >>

 

OCEANVIEW PENTHOUSE

Exklusiva lägenheter högst upp som är kantade med stora uteplatser för utsikt i alla väderstreck och solnedgångar i havet. Perfekt för de som vill leva uteliv från morgon till kväll.

Läs mer om Oceanview Penthouse >>

Boka nu >>

 

Familjevänligt. Och kompisvänligt.

Quartiers semester- och långtidsboenden har designats för en helhetsupplevelse av komfort, exklusivitet och avskildhet. De är perfekta för ett långtidsboende, en avkopplande familjesemester eller en grupp vänner som reser tillsammans.

Lägenheterna som ligger i pittoreska trevåningsbyggnader med 10-12 lägenheter i varje är omgivna av grönområden och har tillgång till totalt 4 pooler. Inredningen och möblemanget går i ljusa, skönt dämpade färger. De har öppna gemensamhetsytor och väl tilltagna uteplatser med havsutsikt som man man lätt dröjer sig kvar vid. Lägenheterna är tänkta att vara en hemtrevlig oas att återvända till från dagens intressanta utflykter och fartfyllda aktiviteter.

 
 

Fullt utrustade lägenheter i exklusiv, skandinavisk stil. Här finns gott om plats för att umgås – men också utrymme för egentid – även om ni är många.

 
 

Ljust & bekvämt

Lägenheterna är ovanligt rymliga, från 103 kvm till 128 kvm. De är familjevänliga och exklusivt inredda i skandinavisk stil. Välj mellan 2- eller 3 sovrum med nya sängar och 2 badrum, så ni slipper trängas med tandborsten. Luftkonditionering (varm och kall), WiFi och egen parkering ingår självklart.

För familj & vänner

De stora ytorna är som gjorda för umgänge. Alla lägenheter har en eller två väl tilltagna uteplatser med slående havsutsikt. De är helt enkelt perfekta för soliga utedagar och ljumma kvällar i solnedgången. Vill ni mot förmodan vara inomhus finns generösa sällskapsdelar med öppen planlösning.

 

fullt utrustat

Köken är fullt utrustade med bl.a. kyl, ugn, mikro, kaffemaskin och brödrost samt allt porslin ni behöver för långa och livliga middagar. Disken ställer ni i diskmaskinen och skulle någon råka spilla så finns det tvättmaskin i alla lägenheter. Allt för att göra semestern till just semester.

 

En lägenhet i Spanien. Helt utan krav.

Att bo i en av våra lägenheter kan liknas vid att bo i en hotellsvit, fast personligare och med mer möjligheter att ro om er själva. Ett eget, underhållsfritt hem för kort- eller långtidsboende i ett av de vackraste områdena i Spanien. När ni vill, på era villkor.

Allt ni behöver för att leva ett gott liv finns redan på plats ; som gratis wifi, platt-tv och luftkonditionering. Färdigbäddade sängar samt handdukar, badprodukter och hårtork i badrummen. Och med ett fullt utrustat kök, diskmaskin och tvättmaskin kan ni semestra utan att tumma på er levnadsstandard. Ni anländer till ett nystädat, skinande hem och vi tar hand om städningen när ni lämnar. Kravlöst och enkelt. Så lämna vardagens ryggsäck hemma och kom som ni är.